Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Újvári János Református Szeretetotthon Mezőörs

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A szeretetotthon ajtaja nyitva áll mindenki előtt,felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A szeretetotthon ajtaja nyitva áll mindenki előtt - felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül -, aki most meglévő otthona helyett olyan otthonra vágyik, ahol szeretettel veszik körül, törődnek vele és gondoskodnak róla. Ezt a szolgálatot jelenleg 13 szakképzett dolgozó és 8 fős kisegítő személyzet végzi.
A Mezőörsi Református Egyházközség minden jelentkezővel – aki megfelel a napi 4 órás gondozási szükségletnek – jogászunk által előkészített, ügyvéd által ellenjegyzett megállapodást köt. Ez egyrészt a beköltözésre vonatkozik, másrészt pedig egy olyan gondozási szerződés, amely pontosan és tételesen tartalmazza, hogy a szeretetotthon milyen ellátást és gondoskodást biztosít majd lakóinak. A lakók ellátásának és gondozásának feltételeit olyan állami és egyházi jogszabályok írják elő, amelyek megfelelő garanciát biztosítanak arra nézve, hogy a beköltözők az intézményben valóban megfelelő ellátásban részesülnek.
Helyszín
Győr-Moson-Sopron megye,Mezőörs
Elhelyezés / férőhely
1,2 személyes lakrészekben
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
36 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Az ország egész területéről fogadjuk az idős embereket.A szeretetotthon a Mezőörsi Református Egyházközség fenntartásában működik. 2007. október 31.-én a Reformáció emlékünnepén, a Mezőörsi Református Egyházközség Presbitériuma – a gyülekezet gályarab lelkipásztorára emlékezve – az Ujvári János Református Szeretetotthon nevet adta az intézménynek.A szolgálat támogatására, az idősekről való gondoskodás elismerten színvonalas tárgyi és személyi feltételeinek biztosítása érdekében a fenntartó - a Mezőörsi Református Egyházközség - minden adományt szeretettel és köszönettel fogad.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Tóthné Szemeti Gizella
 Az új épületszárnyban 16 db egyszemélyes lakrész található, önálló fürdőszobával, az előtérben beépített szekrényekkel, egy személy számára elegendő lakótérrel; valamint fogadó- és közösségi terek kerültek kialakításra.
A régi épületszárnyban 8 db. kétszemélyes és 1 db. garzon lakrész van, szintén önálló fürdőszobával, az előtérben beépített szekrényekkel, két személy számára elegendő lakótérrel. Ebben az épületszárnyban található a nővérszoba, az orvosi rendelő, az étterem, az imaterem és a társalgó.
A jelenleg meglévő épületben összesen 36 lakót tudunk nagyon komfortos, egy- illetve kétszemélyes lakrészekben elhelyezni. A lakrészek berendezetten (ágy, szekrény, televízió, hűtőszekrény, telefon és nővérhívó- rendszer) várják a beköltözni vágyókat. A lakóegységek szintenként tágas folyosóra nyílnak, a szinteket lépcsőház és lift köti össze.
Az otthon tehát úgy került kialakításra, hogy lakóinak – összkomfortos körülmények között – teljes ellátást, szakszerű gondozást, és orvosi felügyeletet is képes legyen biztosítani.
Terveink szerint a beruházás még nem fejeződött be, szeretnénk - az engedélyezett terveknek megfelelően - még egy további épületrészt is megépíteni. Célunk az, hogy a végleges formáját elnyerő intézmény mintegy 50-60 idős embernek biztosíthasson valóban kényelmes, nyugodt életfeltételeket.
 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Az intézménybe beköltöző, ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint amit korábban megszokott, azzal a különbséggel, hogy itt segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek lakhelyén élve esetleg nehézséget jelentettek. Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.

Részleteit

Település Mezőörs
Utca / házszám Fő utca 66
Telefonszám +3696587500
Telefonszám ---
E-Mail ujvarijanosrszo@gmail.com
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com