Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Ápoló Gondozó Otthona Szakoly

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az intézményünk 18 éven felüli enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos személyek egyénre szabott, kliens centrikus ápolását, gondozását látja el.
Az intézményünk 18 éven felüli enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos személyek egyénre szabott, kliens centrikus ápolását, gondozását látja el, 150 engedélyezett férohelyen.
Az otthon biztosítja a szolgáltatást igénybevevok szükséglet szerinti gondozását, ápolását, egészségi állapotának megfelelo egészségügyi és pszichés ellátását valamint a mentális állapotnak megfelelo egyéni fejlesztéseket.
Az intézményünk munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy az otthon szolgáltatásait igénybe vevo ellátottak szabadidejüket változatos kulturális programokkal, foglalkozásokkal, kirándulásokkal, üdülésekkel töltsék el, ezt úgy tudjuk elérni, hogy az intézmény éves rekreációs programtervét az ellátottak „kívánság listájuk” figyelembe vétele mellett készítjük el.
Nagy hangsúlyt fektetünk a hitélet gyakorlására, a katolikus és református egyház képviseloi rendszeresen látogatják intézményünket, és az ellátottaink is rendszeresen nagy létszámban vesznek részt a település vallási eseményein.
Munkatársainktól elvárjuk és egyben támogatjuk is a korszeru szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres szakmai továbbképzésekkel, belso oktatással, és folyamatos tájékoztatással biztosítjuk a munkatársak naprakész felkészültségét.
Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, törekszünk minden érdekelttel az elonyös hosszú távú együttmuködési kapcsolatok kialakítására.
Figyelmet fordítunk a környezet megóvására, a munkavállalók munka- és egészségvédelmére.
Az intézmény a település keleti részén helyezkedik el, autóbusszal jól megközelíthető.
Szakoly községben alakult meg a megye első szociális otthona 1950-ben, 30 idős ember elhelyezésével. Jelenleg a Szabolcs – Szatmár Bereg megyei Önkormányzat Ápoló – Gondozó Otthonaként működik.
Az intézmény alaptevékenysége:
Az intézmény azoknak a 18 éven felüli enyhe-, vagy középsúlyos értelmi akadályozottsággal élő személyeknek a teljes körű ellátását és terápiás célú foglalkoztatását biztosítja, akik gyógypedagógiai vagy egyéb iskolarendszerű oktatás, nevelés körébe nem vonhatók be, ellátásukra, foglalkoztatásukra, csak bentlakásos intézményi keretek között van lehetőség.
Helyszín
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye,Szakoly
Étkezés/ ellátás
teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Szarvas Jánosné
Az anyaotthon (kétszintes pavilonépület 1982-ben) 1968-ban épült, eredetileg szociális otthon céljára. Szépen gondozott, árnyas park veszi körül, ideális feltételeket biztosítva az otthon lakóinak a kikapcsolódáshoz, a szabadidős és sportjellegű foglalkozások lebonyolításához.
A főépületben 130 ellátott él. A lakószobák 2+1 és 4 ágyasak, lakóik igényeinek megfelelően, ízlésesen – részben saját tulajdonú bútorokkal, felszerelési tárgyakkal - berendezettek.
1999-ben került átadásra az intézmény területén egy 2 x 10 férőhelyes lakóotthon, ahol azoknak a 18 éven felüli, enyhe fokú-, vagy középsúlyos értelmi akadályozottsággal élő személyeknek nyújt ellátást, illetve terápiás foglalkoztatást, akik gyógypedagógiai vagy egyéb iskolarendszerű oktatás, nevelés körébe nem vonhatók be és a szolgáltatás igénybevételéhez kellő mértékű jövedelemmel rendelkeznek.
A lakóotthon az intézményen belül kialakított, családias elosztású és berendezésű lakrészekből áll. Környéke rendezett, parkosított terület.
A lakóotthonban élő kliensek korábban mindannyian a főépület lakói voltak. Szakmailag előkészített, tudatosan szervezett lakóotthoni felkészítő programokban vettek részt.
Lakóotthonunk férfi és női ellátottak, valamint élettársak elhelyezésére is alkalmas. A lakók magasabb szintű életminőséget tudhatnak magukénak. Lehetőség nyílik az elkülönülésre és zavartalan pihenésre egyaránt.
A teljes körű ellátás keretében gondoskodunk az ellátottak étkeztetéséről, egészségügyi ellátásáról, lakhatási feltételeik optimális szintű biztosításáról, mentálhigiénés ellátásáról, szocioterápiás foglalkozás keretén belül terápiás készségfejlesztő foglalkozások szervezéséről, egyéni és kiscsoportos gyógypedagógiai fejlesztő, illetve szinten tartó foglalkoztatásáról, valamint társadalmi integrációjuk megteremtése érdekében programok, rendezvények szervezéséről, illetve a társadalmi élet színterein való részvétel biztosításáról.
Az elmúlt év szeptemberétől egyházi fenntartású intézmény lelki életét a helyi parókus atya napi szintű intézmény látogatása mellett az intézménybe lakásszerűen beköltözött 2. éves kispap biztosítja jelenlétükkel.
Az intézményben az ellátottak részére teljes körű ellátást biztosítunk, ennek következtében az alábbi szolgáltatásokra tarthatnak igényt lakóink:
 • egészségügyi ellátás (ápolás, gondozás, orvosi szakorvosi ellátás)
 • mentálhigiénés gondozás (egyéni és csoportos foglalkozások)
 • terápiás foglalkoztatás
 • kulturális, szabadidős és sport programok
 • étkeztetés
 • integrációt segítő programok
 • foglalkoztatás
 • családi kapcsolatok felkutatása
 • családi kapcsolatok erősítése
 • lakhatási lehetőség biztosítása.
Az intézmény ápoló – gondozó részlegének célja, hogy ezen ellátottak számára a legmagasabb szintű egyénre szabott, akadálymentesített környezetet, kliens centrikus ellátást biztosítsa.
Az intézmény jellegénél fogva közösségi életteret biztosít a lakóknak, ezáltal a közösségi programoknak igen nagy jelentősége van.
Különböző csoportfoglalkozásokon vesznek részt, mely szabadidős és művészeti jellegű.
Több éve működik irodalmi, színjátszó és tánccsoport, melynek célja a hagyományőrzés, mozgáskultúra elsajátítása valamint lehetőség van sportolásra, kézműves foglalkozásokra. Különböző ünnepeken, rendezvényeken színvonalas szórakoztatást biztosít a közönség számára.
Az intézmény által biztosított terápiás jellegű foglalkoztatási formák:
 • kézműves műhelyek (gyöngyfűzés, kerámia, kézimunka, gyertyaöntés, gipszöntés)
 • kertészkedés (üvegházban és szabadban)
 • kulturális körök (színjátszó-, báb-, néptánc és zene)
 • sportkörök (labdarúgás, atlétika, asztalitenisz és testépítés).
2001. évben kezdte meg működését egy modellkísérleti programban való részvétellel a Támogató Szolgálat. 2003. 01. 01-től speciális alapellátási feladatként működik a szolgálat, a módszertani intézmény önálló szakmai egységeként. 2005. 01. 01-el az intézmény létrehozta a II. Támogató Szolgálatot.
2000 – 2008. június 01.-ig az intézmény módszertani osztálya megyei szociális módszertani feladatokat látott el.

Részleteit

Település Szakoly
Utca / házszám Hunyadi út 2
Telefonszám +36204976594
Telefonszám ---
E-Mail ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com