Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Szent Erzsébet Szeretetotthon Újkígyós

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Az ország bármely területéről fogadjuk az idős embereket, de pszichiátriai és szenvedély betegeket otthonunknak nem áll módjában ellátni.
Az arra szociálisan rászoruló, idős, beteg embereknek korszerű, katolikus erkölcsi alapokon nyugvó gondozás nyújtása. Az ellátási forma célja, a második otthon megteremtése, a családias légkör kialakítása, az ellátottak korának és egészségi állapotának megfelelő korszerű fizikai és mentális ellátás biztosítása.
Bentlakásos idősotthon lévén olyan rászorulóknak nyújtani segítséget, akik különböző élethelyzetben fordulnak hozzánk.
Célunk, hogy időskorú lakóink testi-, szellemi-, lelki szükségleteit kielégítsük a legjobb szakmai tudásunk mellett a tisztelet, a szeretetet és a hit eszközeivel.
Az otthont 1989-ben kezdték el építeni, amely a katolikus egyház tulajdonában és fenntartásában van, 98 személy befogadására alkalmas. Az 1991-ben átadott épület az egész község összefogásával, részben állami támogatásból épült meg. A szeretetotthon szép példája a közösség erejének. Az épülethez szükséges vályogot társadalmi munkában, helyben vetették újkígyósiak, vidékiek, sőt, külföldről érkezett segíteni akaró emberek. A tetőtér beépítése 1994-ben fejeződött be. Szép kápolnája különösen a nehezen mozgó idős emberek lelki gondozásában nagy segítség. Vonzáskörzete kiterjed Békés megyére és bizonyos értelemben az ország egészére.
Helyszín
Békés megye, Újkígyós
Elhelyezés / férőhely
A két telephellyel együttesen közel száz férőhelyes otthon, 1-2 ágyas, fürdőszobával felszerelt szobákkal várja lakóit. Családias, szép környezetben.
Étkezés / ellátás
napi 3x-i étkezést -teljes ellátás
Általános
Az intézmény feladatát a következőkben határozza meg: az emberhez méltó élthez való jog biztosítása, a békés öregkor megteremtése, biztonságos körülmények biztosítása, családias környezet kialakítása, egészséges életmód biztosítása, egyénre szabott gondozás-ápolás, mentális állapot fenntartása- javítása, vallásgyakorlás biztosítása.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Szigeti Antal;Baloghné Merényi Andrea
Közösségi helyiségeink közül egyik leglátogatottabb a kápolna, ahol minden nap szentmise van. A fönti nyitott társalgót is nagyon kedvelik az emeleti részben lakók, itt rendszeresen hajtogatnak szalvétát, beszélgetnek. Lakóinkat gyakran látogatja a szeretetotthonunk vezetője Szigeti Antal plébános úr is. A rendszeres lelki élethez hozzátartozik a napi szentmise, amit nap mint nap szeretetotthonunk lakója, a kilencven fölött járó Sófalvy Márton atya mond el.
Az intézmény gondoskodik a lakók: Egészségmegőrzését szolgáló felvilágosításáról: személyes elbeszélgetés, csoportos programok, brosúrák, tájékoztató füzetek, ingyenes vagy kedvezményes szűrővizsgálatok szervezése felvilágosító előadással együtt..., és a rendszeres orvosi felügyeletéről. A beérkező lakónak a háziorvosa az intézet orvosának a kérésére megküldi az intézményi ellátás és gyógykezelés szempontjából szükséges egészségügyi adatokat. A háziorvosi ellátás keretén belüli rendelési idő heti 4 óra. Mely az intézmény orvosi rendelőjében történik. Két háziorvos áll jelenleg rendelkezésünkre, akik kiválóan ismerik az idős emberek életmódját, betegségeit, problémáit. Ez sokat segít abban, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjunk eleget tenni lakóink egészségügyi ellátásában és gondozásában koruknak, igényeiknek megfelelően.
Szükség szerinti ápolásról: a gondozási feladatok ellátása során közvetlenül felmerülő és az intézmény keretei között biztosítható egészségi állapot helyreállítását, célzó tevékenységről orvosi utasításra.
Szakorvosi és/vagy kórházi kezeléséhez való hozzájutásáról: A településen fogszakorvos rendel, így ennek biztosítását is szükség esetén kísérővel megszervezzük. A fogászati kezelés költsége a lakót terheli. Alkalmanként a szeretetotthon székhelyén szűrővizsgálatokat biztosítunk lakóink (és a településen élő érdeklődők) részére, melynek időpontjáról előre értesítjük lakóinkat, a szűrés helyére jutás megszervezésével. Már évek óta rendszeresen szervezünk az intézményben a látásvizsgálatot, ortopédiai vizsgálatot, csontsűrűség vizsgálatot, hallásvizsgálatot.
Betegszállítás módja: Amennyiben az orvos a lakót szakrendelőbe, vagy kórházba irányítja, otthonunk gondoskodik a szállításáról, ill. megszervezi azt. Betegszállító szolgálattal, vagy szükség esetén rendelkezésre áll az intézmény gépjárműve is.
Kéthetente van vérvétel az intézményben ez által is a lakóink „kényelmét" igyekszünk szolgálni.
Rendelkezünk különböző gyógyászati segédeszközökkel: Pl. Bioptron lámpa színterápiával- mely nagy segítséget nyújt a sebellátásban, vagy akár egy arcidegzsába kezelésében. Vannak különböző masszírozó készülékeink fotelünk, TENS készülékeink, melyeknek pl. a reumatikus fájdalmak kezelésében, van nagy szerepe. Nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítani egy gyógyászati segédeszközöket forgalmazó céggel. Bármikor lakóink rendelkezésére állnak. Házhoz jönnek, ha segédeszközükkel, gyógycipőjükkel bármilyen probléma felmerül. Szívesen ellátnak bennünket és lakóinkat szakmai tanácsaikkal.
Gyógytorna: heti 3 órában végzi a gyógytornász/mozgás-terapeuta. Kijár a telephelyekre is. Elsősorban a fekvő betegekkel foglalkozva, az egészségi állapot figyelembevételével rangsorolva és az egyéni igényeket is szem előtt tartva végzi munkáját.. Saját szobájukban egyénileg foglakozik lakóinkkal.
Ezen kívül, napi rendszerességgel regeneráló tornát biztosítunk lakóink számára csoporttorna formájában, a reggeli órákban.
Gyógymasszázs: fekvő (mozgásképtelen) lakóink részére orvosi javaslat alapján ingyenesen biztosítjuk a gyógymasszázs szolgáltatást, összehangolva a gyógytornász munkájával (az immobilizációs szindróma megelőzése érdekében) heti 3 órában.
Kedves lakóink, kérésre, a masszőr úgynevezett frissítő masszázsát is igénybe vehetik kedvezményes térítés ellenében.
Étkezés: napi 3x-i étkezést, egyszeri melegételt illetve inzulinnal kezelt cukorbetegek számára 5x-i étkezést biztosítunk. Egy főmenü egy cukros és egy könnyű vegyes étrenddel igyekszünk biztosítani a megfelelő diétát lakóink számára. A diéta orvosi javaslat alapján ill. egyéni igény szerint kerül megállapításra az élelmezés vezető és a főnővér közreműködésével. Majd heti rendszerességgel kifüggesztésre kerül.
Rendszeresen szervezünk mentális és szabadidős programokat. Bibliaórák, rendszeres kirándulások, ünnepnapok, búcsúk, megemlékezések színesítik életüket. Gyakran szervezünk énekkarok, énekesek, írók és zenészek részvételével előadóesteket. Lakóink különösen kedvelik, ha gyermekek látogatnak el hozzánk. Jó kapcsolatunk van a Széchenyi István Általános Iskolával és a Községi Óvodával is. Rend-szeresen visszatérő vendégünk a Horvátné Bohus Marika vezette bábcsoport is.
Minden héten egyszer helyet biztosítunk a fodrász számára, aki igen jutányos áron a lakóink rendelkezésére áll.

Részleteit

Település Újkígyós
Utca / házszám Radnóti utca 1
Telefonszám +3666256147
Telefonszám ---
E-Mail szenterzsebet@primcom.hu
merenyi54@freemail.hu
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com