Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Szent Erzsébet Otthon Debrecen

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A Szent Erzsébet Otthon Debrecenben a Kerekestelepen, csendes, nyugodt kertvárosi hangulatú övezetben helyezkedik el.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
A Szent Erzsébet Otthon 2003. október 15-én kezdte meg működését. Az intézetnek hármas funkciója van:idősek bentlakásos otthona, idősek napközi otthona, hospice házi beteggondozás, szakápolás.
A szociálisan magára hagyott ember a legszegényebb. Nemcsak a kevés nyugdíj jelenti a szegénységet, hanem a testi-, szellemi-, szociális- és lelki szegénység is.Ezen szociálisan magára hagyott emberek mások szeretetszolgálata nélkül életképtelenné válhatnak egy idő után. Ez ma Magyarországra, Debrecen városára is elmondható, a megöregedett, szervi betegségektől legyengült, vagy éppen még kisebb-nagyobb tehernek még ellenálló, képességeikben többé-kevésbé korlátozott, mentálisan beszűkült, elmagányosodott, lelkileg kiégett emberek keresik életük utolsó szakaszának biztonságos megoldását.
Feladataink közé soroljuk: a vallásos, családias közösségi élet megteremtését, hisz a bentlakók és az intézmény egy család, egymás családtagjai leszünk, igyekszünk biztosítani a jó állapotban lévők elfoglaltságát, de megvalósítjuk azok lelki, szellemi, testi ápolás-gondozását, akik életük alkonyához érkeznek.
Intézményünk 2003 októbere óta nyújt otthont azoknak, akik biztonságot nyújtó, családias környezetre vágynak, akik idős koruk vagy egészségügyi problémájuk ellenére közösségben, vidámságban, aktívan szeretnék tölteni mindennapjaikat.
A Szent Erzsébet Otthon Debrecenben a Kerekestelepen, csendes, nyugodt kertvárosi hangulatú övezetben helyezkedik el. Autóbusszal könnyen megközelíthető.
Helyszín
Hajdú-Bihar megye, Debrecen megközelíthetőség:autóval: Debrecen Nagyállomás, Mikepércsi út, Leiningen út, Komáromi út vagy Lázár út, Tátra út. tömegközlekedési eszközzel: Debrecen Nagyállomás – 4Y autóbusszal, a végállomás a Kerekestelepi Fűrdő. Innen a Szávay úton elindulunk Déli irányba és az első utca balra a Tátra út, és a legelső nagy épület a Szent Erzsébet Otthon.
Elhelyezés / férőhely
A lakók 1 és 2 ágyas összkomfortos szobákban laknak.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
A Szent Erzsébet Otthon ezért biztosítja a lakók gondozását koruknak, egészségi és lelkiállapotuknak megfelelő fizikai és egészségügyi teljes ellátását és lelki gondozását, az ápolási részlegen (hospice) fekvők fájdalomcsillapítását, teljes ápolását, a napközi ellátást igénylők nappali ellátását, foglalkoztatását (idősek klubja) a házi szakápolást (hospice-jellegű) igénylők otthoni ellátását, segítését.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Tóth Attila
A lakók 1 és 2 ágyas összkomfortos szobákban laknak. Az otthon emeltszintű elhelyezést biztosít, ez megmutatkozik az ellátáson kívül a szobák nagyságában, és a szobákban lévő saját fürdőszoba, WC biztosításában is. Mindenki saját bútorát használhatja, saját TV-t, számítógépet, hűtőszekrényt, rádiót stb. A szobák folyosóról nyílnak, hotel jellegű az elhelyezés. A szobákhoz terasz vagy erkély tartozik.
Az intézetnek saját konyhája van, ahol a háromszori étkezés biztosítva van, napi egyszer meleg étel, de gyakran van meleg vacsora is. A diétásokról sem feledkeztünk el, ők ötször étkeznek, diétás nővér felügyelete mellett. Működtetünk mosodát is. A betegeket betegszobákban helyezzük el, az ő ápolásukat szakképzett ápolónők végzik, 24 órás szolgálatban.
Orvosi rendelés hetente két alkalommal van, itt van lehetőség gyógyszer felírására, szakrendelésre való beutalásra.
A gondozottakat szociális gondozónők látják el, ők is 24 órás felügyeletet és segítségnyújtást biztosítanak. Az ápolási-gondozási munkát főnővér irányítja.
A lakók és napközisek elfoglaltságát klubvezető és foglalkoztatók szervezik. Gyógytornászunk minden nap tart gyógytornát, végez kezeléseket is szükség szerint. Minden nap van lehetőség pezsgőfürdős szolgáltatásra is, „vizes tornára".
Egészségügyi személyzetünk a nap 24 órájában teljesít szolgálatot. Minden szoba rendelkezik telefonnal, melyen a nővérek elérhetőek, emellett beteghívó rendszer működik az intézményben, amelynek segítségével probléma esetén bárki jelezhet.
Heti két alkalommal háziorvosi rendelés teszi elérhetővé az orvosi ellátást.
Lakóink minden nap részt vehetnek csoportos tornán frissítő jelleggel vagy gyógyászati céllal. Csoportos torna után egyéni tornára van lehetőség szakképzett gyógytornász közreműködésével. Szakemberünk szükség esetén fizikoterápiát vagy ultrahangos kezelést nyújt.
A tornateremben bordásfal, különböző testedzésre, mozgásra szolgáló eszköz, gép áll rendelkezésre.
Gyógymasszőrünk a tornateremben – vagy szükség esetén a lakószobákban – kezelést nyújt a masszírozást igénylőknek.
Intézményünk saját konyhával rendelkezik, mely biztosítja a megfelelő minőségű, mennyiségű, változatos étkezést.
Saját mosodánk gondos odafigyeléssel kezeli lakóink ruházatát.
Közösségi programok
A Szent Erzsébet Otthon római katolikus intézmény. Mindennap lehetőség van a hitélet gyakorlására. Különböző imakörök (Mária Légió, Rózsafüzér Imaközösség, Szent Mónika Imaközösség) várják a további tagokat.
Lakóink a hét minden napján részt vehetnek szentmisén az otthon kápolnájában. Egyházi eseményekre, ünnepekre való előkészületek nagyban meghatározzák az otthon hangulatát, lelkületét.
Lakóink életét a mentálhigiénés-foglalkoztató munkacsoport tagjai teszik színessé változatos programokkal, rendezvényekkel. A foglalkozásokra klimatizált helységekbe várják az érdeklődőket.
Néhány példa az állandó programjainkból:
irodalmi kör, filmvetítés, közös séták, fürdő-látogatás, szellemi vetélkedők, közös sütés-főzés, társasjátékok, kártyajátékok, kézműves foglalkozások, népdalkör, énekkar, kívánságműsor.
Nagy gondot fordítunk arra, hogy nemzeti ünnepekre, egyházi eseményekre mindig lakóinkkal és az idősek klubjának tagjaival közösen készüljünk fel. Közösen készítjük a kellékeket, díszeket, ajándékokat, jelmezeket.
Belső udvarunkon a virágoskertben levegőzhetünk.
Külső udvarunk lehetőséget ad nagyobb sétára, lengőtekézésre. Jó idő esetén közös programjaink is itt kerülnek megrendezésre.
Lakóink szépségéről női, illetve férfifodrász gondoskodik és rendszeresen jár pedikűrös.

Részleteit

Település Debrecen
Utca / házszám Tátra utca 2
Telefonszám +3652503300
Telefonszám +3652503303
E-Mail szt.erzsebetotthon@t-online.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com