Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Soltvadkerti Református Idősek Otthona Soltvadkert

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Soltvadkerti Református Egyházközség fenntartásában működő Református Idősek Otthona és Idősek Klubja 2004-ben kezdte meg működését.
Soltvadkerti Református Idősek Otthona, amely intézmény a Kossuth u. 14. sz. alatt működik. 2004. szeptember 1-én az épület és a működtetés a református egyház tulajdonába került. Emelt szintű szociális otthonként kezdte meg a szolgáltatást. Ma már itt is működik Idősek Klubja 30 fővel. Ide kicsit fiatalabb korcsoport jár. Ők is rendszeres programokkal, gyógytornával, kirándulásokkal, színházlátogatással színesítik nyugdíjasaik életét. Jelenleg fő profil a szociális otthonként nyújtott szolgáltatás. Felekezetek szerinti hovatartozás tekintetbevétele nélkül biztosított a bejutás, amennyiben az igénylő az egyéb feltételeknek megfelel. A felvételt megelőzően előgondozás történik, lehetőség van rá, hogy az ellátást igénybe venni kívánók akár családjukkal együtt látogassák meg az intézményt, szerezzenek személyes tapasztalatot az ott folyó életről.
Soltvadkerten jól működő civil szervezeteink is vannak. Érdemes élni azokkal a lehetőséggel is, amit ezek a szerveződések kínálnak. Sok ember nyugdíjas korára éri el azt az anyagi biztonságot, és akkor rendelkezik annyi szabadidővel, hogy kirándulhasson, szórakozhasson, megvalósítsa azt, amire munkában töltött évei alatt nem volt lehetősége. A cél mindenképpen az lenne, hogy idős korban is minél tovább élhessünk aktív életet, saját megszokott környezetünkben, vagy családunk körében, de amikor bentlakásos ellátási forma válik szükségessé, minden rászoruló, mielőbb hozzájusson. A hazai lakásviszonyok sem méreteiket, sem kialakításukat tekintve nem könnyítik meg az időskori önellátást. A lépcsők, a küszöbök, a magas fürdőkád, a csúszós aljzat megnehezítik az idős ember mindennapjait.
Helyszín
Bács-Kiskun megye. Megközelíthetőség: az intézmény a település frekventált helyén található, tömegközlekedési eszközzel és személygépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
68 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Az ország egész területéről fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Sipos Ajtony Levente lelkész
A beköltözők behozhatják saját megszokott bútordarabjaikat, de berendezett szobát is kaphatnak.
A kétszintes épületben 40 lakószobát alakítottak ki. Jelenleg 68 fő ellátásáról gondoskodnak. Az intézmény akadálymentes, az idősek mozgását lift segíti.
Az intézmény a teljes körű ellátás keretében napi háromszori étkeztetést biztosít. Fontos, hogy házias jellegű ételek kerüljenek a lakók asztalára. Szükség szerint a diétás étkeztetés valamennyi fajtáját nyújtják a lakóknak. A lakók ápolásáról szakképzett nővérek gondoskodnak, a szakosított egészségügyi ellátásokhoz való hozzájutást minden esetben megszervezi az intézmény.
Az ellátás tartalmaz napi ötszöri étkezést, szükség szerint ruhaneműt, textíliát.Heti két alkalommal jár gyógytornász, a háziorvos hetente 2-szer rendel.
Huszonnégy órában szakképzett személyzet áll rendelkezésre. Az idősek gyógyszerellátásáról az intézmény kereteiből gondoskodnak, biztosítják a teljeskörű egészségügyi ellátáshoz való hozzájutást. Maximálisan támogatják, hogy a hozzátartozók akár aktívan is részt vegyenek az intézmény életében, minél gyakrabban látogassák szeretteiket a nap bármely szakában, este nyolc óráig.
Törekszenek arra, hogy az ellátottak aktivitását fenntartsák, elégedett, jó hangulatú légkörben teljen a nap. Természetesen itt is megfigyelhető az emberi természet sokszínűsége, és az idős embereknél ez még élesebben előtérbe kerül. Mindenkinek igyekeznek tiszteletben tartani személyiségét, a lakóikat segítik a lelki problémák feldolgozásában.
A foglalkoztatás keretében változatos programokat állítanak össze, így mindenki megtalálhatja a kedvére való szabadidős elfoglaltságot.
Az otthonban elsősorban református felekezetű lakókat gondoznak, de felekezettől függetlenül mindenki elhelyezésre kerülhet. Az egyéni lelki gondozás mindenki számára egyformán biztosított.
A lakók spirituális fejlődését egyéni és csoportos formájában a bibliaórák, az áhítatok, a vasárnaponkénti Istentiszteletek teszik lehetővé, de a más felekezethez tartozók is szabadon gyakorolhatják vallásukat.
Az intézményhez tartozó Idősek Klubjában elsősorban a helybéliek számára kínálnak programokat, megszervezik az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, egyszeri meleg ételt biztosítnak. Az idősek klubja közösségformáló erejével is támogatja az idős embereket.

Részleteit

Település Soltvadkert
Utca / házszám Kossuth utca 14.
Telefonszám +3678480114
Telefonszám +36304566973
E-Mail salevente@vadkert.net
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com