Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Sarepta Református Idősek Otthona Őr

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Idősek Otthonaként gondoskodik több mint 140 idős és olyan kevésbé idős emberről, akik azt szociális vagy egészségi okok miatt igénylik.
Az őri SAREPTA Református Idősek Otthona több mint 10 éves múltra tekint vissza. Kezdetben Idősek Napközi Otthonaként működött, majd ezt kibővítve 2004. február 19. óta Idősek Otthonaként gondoskodik több mint 40 idős és olyan kevésbé idős emberről, akik azt szociális vagy egészségi okok miatt igénylik.
Otthonunk vezérigéje:
"Így szól az Úr: A lisztesfazék nem ürül ki, és az olajoskorsó nem fogy ki." (1 Királyok 17,14)
Az otthon új építésű, korszerűen kialakított háromszintes együttes. Az épületben a lakrészeken túl kialakításra került két társalgó, orvosi szoba, ebédlő, konyha, könyvtár, teakonyha, mosoda, varroda, és egyéb kiszolgáló helyiségek.
Konyhája a legszínvonalasabb konyhákkal is felveszi a versenyt, mind berendezésében, mind az ételek változatosságában és ízletességében.
Az épületben az akadálymentes közlekedés - kerekesszékkel is - biztosított, a szinteket tágas lift köti össze. Az épület külső-belső forma és színvilága igényesen és nagyon szépen lett kialakítva. A lelki feltöltődés és a vasárnapi istentiszteletek helyszíne a tágas gyülekezeti terem a földszinten, amely hétköznaponként a társalgókkal együtt a közös aktív fizikai és szellemi foglalkozások színhelye is egyben. A két személyes lakrészekben egy kis előtér, a fürdőszoba és a lakószoba található.
Az épületben korszerű központi fűtés biztosítja mindenhol a kellemes meleget.
A belső terek mellett a külső részek kialakítása is igényesen történt. Egy kis virágos előkert, egy nagy hátsó és egy kis belső füves udvar várja sétára vagy pihenésre a lakók -részben a lakók által gondozott - virágágyásokkal és dísznövényekkel.
Helyszín
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye,Őr
Elhelyezés / férőhely
2 ágyas szobákban
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
140 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint. Az ország bármely területéről fogadjuk az idős embereket, de pszichiátriai és szenvedély betegeket otthonunknak nem áll módjában ellátni.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Pótór János
A szobák kétszemélyesek - külön kérésre egy személy is igénybe veheti-, beépített szekrénnyel, telefonnal, TV csatlakozással rendelkeznek. A többi berendezési tárgyat a lakók saját ízlésük szerint választhatják ki, már megszokott bútoraikkal is berendezhetik. Minden szobához csúszásmentes burkolatú, zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba tartozik. A lakók az egyszeri hozzájárulással élethosszig tartó lakhatási lehetőséget nyernek.
Az Idősek Otthona elhelyezkedése elsősorban a pihenni vágyóknak kedves, de a környezetében minden szükséges dolog elérhető: a közvetlen közelben ABC, posta, buszmegálló található, valamint a község központja és az ott léve református templom is pár perc sétával elérhető. Mátészalka 10 km, Nyíregyháza 40 km közvetlen autóbuszjárattal.
Az Idősek Otthona teljes kövű ellátást és gondoskodást nyújt lakói számára.
Napi háromszori étkezést - vasárnap négyszeri -, amelyből az ebéd mindig több fogásos főtt étel, orvosi javaslatra az előírt diéta szerint. Folyamatos (24 órás) egészségügyi felügyelet, szakképzett, sok éves tapasztalattal rendelkező ápolónőkkel (minden szobában nővérhívó csengő van), akik a személyi higiéniáról is gondoskodnak az arra nehezen, vagy n3em képes lakók esetében. Rendszeres orvosi rendelés az orvosi szobában, szükség esetén a saját lakrészben történik, a gyógyszerezést az orvos és vezető ápoló felügyeli. A lakók ügyeinek intézésében munkatársak segítenek.
A mentálhigiénés ellátás a személyre szóló gondozási tervek alapján történik, igazodva az egyén igényeihez, képességeihez. Az intézményben megünnepeljük az ellátottak születésnapját, a társadalmi ünnepeket és megtartjuk az egyházi ünnepeket is.
Az intézmény célja a lakók testi-lelki erejének, egészségének megőrzése, javítása, amit különböző programokkal ér el. Ezek közé tartoznak a közös társasági programok (kézművesség, beszélgetés, közös játék) kulturális programok (előadások, múzeumlátogatás), lelki programok (istentisztelet, bibliaóra, énekkar, reggeli áhítat), és a fizikai aktivitást fenntartó programok (kirándulások, közös torna).
A közös programokat az otthon két kisbusza segíti. A lakók több programban, ünnepségeken együtt vesznek részt a napközi otthon és a református gyülekezet tagjaival, valamint a helyi általános iskola és óvoda diákjaival és gyermekeivel.

Részleteit

Település Őr
Utca / házszám Kálvin János utca 4
Telefonszám +3644385250
Telefonszám Fax:+3644385250
E-Mail potorjanos@freemail.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com