Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Nádudvari Református Egyházközség Idősek Otthona Nádudvar

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Intézményünk 2002. decemberében nyitotta meg kapuit egy háromszintes épülettel, közel félhektáros gondozott parkkal.
Gyülekezetünk 2002-ben vállalta fel, hogy az idősgondozás terén intézményi formában is tenni kíván. Ez kezdetben a bentlakásos idősek otthonában nyújtott emelt szintű ellátás keretében valósult meg. Majd az évek során tovább bővült és egyre árnyaltabbá vált ez a feladatvállalás, de mind a bentlakásos intézmény, mind a szociális alapszolgálataink által a szociális segítségnyújtás az elsődleges célunk.
SZOLGÁLATAINK
IDŐSEK OTTHONA
Intézményünk 2002 decemberében nyitotta meg kapuit egy háromszintes épülettel, közel félhektáros gondozott parkkal, akkor 49 férőhellyel.
Az évek alatt lezajlott telek-, épület-, illetve profilbővítéseknek köszönhetően otthonunkban immáron 90 férőhellyel /1-2 személyes lakrészekben/ biztosítjuk az idős emberek számára az utolsó évek nyugalmát, tartós vagy átmeneti elhelyezéssel, akár házaspároknak is.
Vállalásunkhoz hűen igyekszünk lakóink komfortérzetét növelni és mindennapjaikat kényelmessé tenni. Ezt a célt szolgálja többek között a 24 órás szakképzett nővéri felügyelet; az intézmény egész területén működő lift; az intézményi orvos munkája; az ötféle differenciált étrend biztosítása, a sokszínű foglalkozások, kirándulások alkalma, lehetősége...
Emellett gyógytornász, fizikoterápiás asszisztens, gyógy masszőr, mentálhigiénés és foglalkoztató szakember gondoskodik a bent lakó idősek testi és lelki egészségéről.
Heti rendszerességgel tartunk istentiszteletet, bibliaórát és reggeli áhítatot, ezeken felül pedig természetesen tartjuk egyházi és családi ünnepeinket egyaránt.
IDŐSEK NAPPALI ELLÁTÁSA
A nappali ellátás keretében különböző foglalkozásokkal, színes programokkal várjuk városunk nyugdíjasait, abban bízva, hogy az együttlétek alkalmával valóban megtapasztalhatják, hogy a közösség ereje által a mindennapok terhei is könnyebbülhetnek.
TÁMOGATÓ SZOLGÁLAT
A támogató szolgálat által biztosítjuk a személyi segítés révén a fogyatékkal élők, vagy mozgásukban korlátozott emberek segítését /ház körüli teendőkben, bevásárlásban, fürdetésben.../; a szolgálat gépjárműve révén pedig a különböző szociális és közszolgáltatáshoz, ügyintézéshez való hozzájutást.
HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
A házi segítségnyújtás által az otthonukban ápolásra, segítségre szorulókat szolgáljuk; pótoljuk a részlegesen vagy teljesen hiányzó családi gondoskodást.
PSZICHIÁTRIAI BETEGEK NAPPALI ELLÁTÁSA
Ezen ellátásunk keretében pszichiátriai betegek számára szervezünk napközbeni programokat, közösségi élmény megteremtésének céljával.
PSZICHIÁTRIAI BETEGEK KÖZÖSSÉGI ELLÁTÁSA
A közösségi ellátás keretében a pszichiátriai gonddal szenvedő emberek számára biztosítunk lelki támaszt, valamint a mindennapok életvitelében aktív segítséget, a szakszolgálatokkal való kapcsolatfelvételben.
SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS
A szociális étkeztetés szolgálatával a településen élő emberek részére házhoz szállítással, vagy saját elvitellel biztosítunk lehetőséget az étkezés igénybevételére.
Helyszín
Hajdú-Bihar megye,Nádudvar
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
90 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Az ország egész területéről fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Őz Lajos
Minden lakrészhez önálló fürdőszoba tartozik, valamint a lakrészek korszerűen felszereltek (egyedileg szabályozható fűtés, telefon, minden helyiségben nővérhívó, kábeltévé-vételi lehetőség). Lakrészeinket minden lakó a maga megszokott, személyes tárgyaival, saját elképzeléséhez mérten rendezheti be. Minden szinten van közösségi helyiség, a legnagyobb alapterületű a földszinten található, ami a közös tv-nézés, videózás, zenehallgatás, irodalmi felolvasás, torna, kézműves alkalmak helyszíne.
 • Az étkezést illetően napi három fő és kettő kiegészítő étkezést biztosítunk. Szükség esetén differenciált, ötféle diétás étrend igénybe vételére is van lehetőség.
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel.
Heti rendszerességgel közösségformáló, lelkeket építő bibliaórát, reggeli áhítatokat tartunk a lakók számára. Ezen kívül megrendezésre kerülnek az egyházi és a családi ünnepek is. Egyéni és közösségi foglalkozások keretében biztosítunk rendszeres, tartalmas időtöltést; meghívott vendég előadók által pedig tudásunkat gyarapíthatjuk.
Kiegészítő szolgáltatásként fodrász, pedikűr, kozmetikus vehető igénybe. Az otthonban érdekképviseleti fórum működik, amely rendszeresen ülésezik. A fórum a felvetődött igényeket, kéréseket, problémákat tárja az intézetvezető és az igazgatótanács felé.

Részleteit

Település Nádudvar
Utca / házszám Petri Derzs utca 6 8
Telefonszám +3654527090
Telefonszám ---
E-Mail rio@nadudvaririo.axelero.net
rio@nadudvaririo.t-online.net
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com