Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Lórévi Szerb Görögkeleti Egyházközség Fidélió Idősek Otthona Ráckeve

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

140 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
140 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Az ország egész területéről fogadjuk az idős embereket. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Szenvedély betegeket és Alzheimer kórban szenvedőket Otthonunk nem tud fogadni.
Az idősotthon célja, hogy lakói részére személyre szóló teljes körű ellátást biztosítson. Az intézmény feladata az önmaguk ellátására nem képes vagy csak folyamatos segítséggel képes személyek gondozása. Az intézmény napi négyszeri étkezést, állandó fizikai és mentális gondozást, egészségügyi, gyógyszer és gyógyászati segédeszköz ellátást biztosít a jogszabályok maximális figyelembevételével.
Helyszín
Pest megye,Ráckeve A közel kéthektáros parkban lévő Idősek otthona Ráckeve központjában, közvetlenül a Ráckevei-Soroksári- Duna partján helyezkedik el. Az egészséges szép környezetben a lakók könnyen eljuthatnak a városközpontba és lehetőségük van nagyokat sétálni, horgászni, a vízparton üldögélni.
Elhelyezés / férőhely
94, praktikusan kialakított lakásban
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi négyszeri étkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
140 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Intézményünkben azon nyugdíjas személyek ápolását, gondozását biztosítjuk, akik koruk, egészségi állapotuk miatt önmaguk ellátására képtelenek, vagy csak részben képesek, nehezen viselik a magányt, igénylik a közösséget.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Ocskó Györgyné
Az otthon négyszintes, két lifttel ellátott épületében és egy különálló földszintes épületben összesen 94, praktikusan kialakított lakás biztosítja az itt lakók kényelmét. Az apartmanok 20-25-30-40 négyzetméteresek. A nagyobb alapterületű apartmanok házaspárok részére készültek. Beosztásuk: előszoba, 1 vagy 2 lakószoba, fürdőszoba, WC, emeleten loggia. A lakók ízlés szerint saját bútoraikkal rendezik be lakásaikat. A közös helyiségek berendezését az intézmény biztosítja, a fejlesztési tervek alapján a bútorokat folyamatosan újítjuk és az itt élők igényeihez alkalmazkodva folyamatosan korszerűsítjük. Az intézmény rendelkezik egy hatszemélyes mikro-busszal, 20 db kórházi betegággyal, felszerelt mosodával, saját főzőkonyhával és HACCP minőségbiztosítási rendszer akkreditációjával is.
A földszinten található az ebédlő, a társalgó, az orvosi szoba, a nővérpult és a mosó-, vasalóhelyiségek. Az I. emeleten találhatók az irodák, az öltöző, a társalgó és a teakonyha. A II. emeleten a társalgó többfunkciós: könyvtár és foglalkoztató helyiség, itt rendezik meg a délutáni közös programokat is. A III. emeleten található az igazgatói iroda, a betegszoba és további társalgók. Három szinten közös fürdőszoba található, melyben a kád három oldalról hozzáférhető. Valamennyi apartmanban nővérhívó biztosítja az azonnali segítségkérést és füstjelző szolgálja a biztonságot.
Az intézmény napi 4 x-i étkezést, szükség esetén diétás étkezést is biztosít. A menü összeállítása a lakók javaslatainak figyelembe vételével történik.
Egészségügyi ellátás, gondozás
Az intézmény egyik legfontosabb feladata a lakók egészségének megőrzése. A ápolók és az orvosok prevencióval, terápiával, rehabilitációval segítenek csökkenteni a betegek panaszait és méltón átsegíteni őket a nehéz időszakokon. Az egészségügyi ellátás keretében folyamatosan figyelemmel kísérik az ellátottak állapotát, gyógykezelésüket, szakorvoshoz való irányításukat és a szükségszerű szakkonzíliumot biztosítják.
Az intézmény orvosa modern orvosi szobánkban rendszeresen rendelést tart, illetve az erre rászorulókat a főnővérrel, illetve osztályvezető nővérrel közösen saját lakrészében keresi fel.
Szakorvosi ellátásra a helyi rendelőintézetben van lehetőség, ahova a betegeket az intézmény mikrobuszával, vagy betegszállítóval szállítjuk.
Szűrővizsgálatok:
Tüdőszűrés, - Ráckeve szűrőállomáson,
Látásvizsgálat, - az intézményben
Hallásvizsgálat - az intézményben
Mammográfia, csontritkulás vizsgálat – Szigetszentmiklós Rendelőintézet
Védőoltások:
Influenza A + B
Vérnyomásmérés:
Panaszmentes lakóknál hetente,
Magas vérnyomásban szenvedők esetében naponta kétszer.
Gyógyszer, gyógyászati segédeszköz:
Az ingyenesen adandó alaplistás gyógyszerek körét havonta az intézmény orvosa és az intézményvezető főnővér állítja össze.
Szakképzett gyógytornász tart rendszeres gyógytorna órákat, amelyeken mindenki részt vehet, aki szeretné mozgékonyságát megőrizni vagy javítani.
Mentálhigiénés ellátás
A mentálhigiénés ellátás során biztosítjuk:
a személyre szabott foglalkozásokat,
a szabadidő kulturált eltöltésének feltételeit, lehetőségét,
az ellátottak családi és társadalmi kapcsolatai fenntartásának feltételeit,
a hitélet gyakorlásának feltételeit,
segítjük, támogatjuk az intézményen belül kapcsolatok kialakítását.
A mentális tevékenység során fontos és hangsúlyos feladat az egyéni beszélgetés. A lakógyűléseket időnként un. „Kibeszélő-Show" egészíti ki, hogy a lakók problémáikat, javaslataikat gyakrabban elmondhassák.
Az új lakók beilleszkedését segítjük. Beköltözése napján a lakótársaknak, a dolgozóknak bemutatjuk őket és körbevezetjük az intézményben. Beilleszkedésüket később is nyomon követjük és fokozottan segítjük új otthonában mindaddig amíg szorongásuk oldódik, jól tájékozódnak és barátokra találnak új otthonukban.
Szabadidős programok
A szabadidő eltöltéséhez programokat szervezünk. Aki kedvet érez hozzá, az mini kertet gondozhat az otthonban, bevásárolhat mozgásában korlátozott társának, ezen kívül kulturális, szórakoztató programokon vehet részt. Segítséget nyújtunk egyéni programokhoz is. Minden héten, ún. „piac-járat" biztosítja a bevásárlást.
Rendszeres kreatív foglalkozást szervezünk. Hetente a társalgóban videofilm vetítés van. Ünnepeken műsoros rendezvényt tartunk, melyre előadókat hívunk meg (társintézmények tánccsoportja, általános iskolások, előadóművészek). Felköszöntjük lakóinkat névnapok, kerek születésnapok alkalmával.
Hitélet
A hitélet gyakorlására egyénileg, és csoportosan is lehetőség van. Bár az otthon a Szerb ortodox Egyház fenntartásában működik, a hitélet ökumenikus.
Az alapellátáson túl nyújtott szolgáltatások
Az Otthon a lakók számára biztosít fodrászt, pedikűr-manikűröst, esetenként logopédust is.

Részleteit

Település Ráckeve
Utca / házszám Szitakötő utca 2
Telefonszám +3624385753
Telefonszám ---
E-Mail fidelio@datawlan.hu
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com