Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berecz István +36306130051 E-mail: istvan.berecz@carehomenet.com
lepicol 2

Fabricius Endre Evangélikus Szeretetotthon Sopron

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
2004-ben újabb intézménnyel gazdagodott a Magyarországi Evangélikus Egyház és a Soproni Evangélikus Egyházközség diakóniai szolgálata. Az Intézmény Evangélikus Nyugdíjasház néven kezdte, s 2012. január 1.-től Fabricius Endre Evangélikus Szeretetotthon néven folytatja szolgálatát (így is emlékezve arra, aki a múltban is sokféle módon jótékonykodott, s akinek egykori vagyona is alapot adott Otthonunk létrejöttének).
A Soproni Evangélikus Egyházközség 2001-ben határozta el Szeretetotthon építését azzal a céllal, hogy támogassa és segítse az idős, rászorult embereket akkor, amikor egyre több segítségre van szükségük, s legyen az Otthon támaszuk életük egészen végső szakaszában is, mind testi, mind lelki gondozást és támaszt nyújtva, felkészítve őket a végső, nagy útra.
A megvalósítást az egykori Fabricius házért kapott kárpótlás, valamint a Széchenyi tervpályázaton elnyert összeg tette lehetővé. A felvétel során előnyt élveznek a soproni gyülekezet tagjai.
Az építkezés I. szakasza 2002-ben kezdődött a belvároshoz közeli Eötvös Evangélikus Gimnázium telkén, s a 2004. február 4.-n jogerőssé vált végleges működési engedély birtokában kezdte meg tényleges működését.
Istennek hála, hogy 2005 őszén folytathattuk az építkezést a III. emelet beépítésével. A munkálatokkal 2006 tavaszán lettünk készen, s 2006. május 31-vel az új részt is magába foglaló jogerős engedély birtokába kerültünk.
A mindenki által kezelhető lift teszi lehetővé az egész épületben az akadálymentes közlekedést. A csendes, parkosított udvarban, a virágok között kellemes a pihenés.
A havi térítési díjért szinte teljes ellátást nyújtunk lakóink számára. A földszinten kialakított ebédlőben a napi háromszori étkezést a helyben működő konyha biztosítja. Minden étkezésnél - általában kétféle választék van - előzetes igénylés alapján. Szükség esetén a diéta is megoldható. A közös déli étkezésen kerül felolvasásra a napi ige, amelyben otthonunk lakói is aktívan közreműködnek.
Helyszín
Győr-Moson-Sopron megye,Sopron
Elhelyezés / férőhely
1,2 személyes apartmanokban
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - saját konyha van
Általános
50 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Elsősorban a településről, de az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Mihácsi Lajos
Az Otthonban, a 45 egy- ill. kétszemélyes apartmanban 50 idős ember elhelyezését, ápolását tudjuk biztosítani. (A kétszemélyes szobákban házaspárok ill. testvérpárok laknak. Két idegen összeköltözésére nehezen kerül sor, a jelentkezők inkább várnak, míg lehetőség adódik önálló apartmanra.) Minden apartman előterében található egy kétlapos elektromos főzőlap és egy egymedencés mosogató, a fürdőszobában található a mosdó, WC és zuhanyozó (lakószobák nagysága 12-17 m2). Szobáink nővérhívóval felszereltek. Minden szobában van telefon, a kintről jövő hívásokat közvetlenül tudják fogadni, térítés ellenében lehetőség van kifelé menő hívások kezdeményezésére is. Van kábel-TV csatlakozásra is lehetőség. Az UPC többféle program-csomagjából mindenki maga választja meg, melyikre köt szerződést. A belső zárt-láncú TV-n a szobáikból kimozdulni nem tudók is részesei lehetnek az ebédlőben, a foglalkoztatóban, vagy a kápolnában zajló eseményeknek.
A havi térítési díjért szinte teljes ellátást nyújtunk lakóink számára. A földszinten kialakított ebédlőben a napi háromszori étkezést a helyben működő konyha biztosítja. Minden étkezésnél - általában kétféle választék van - előzetes igénylés alapján. Szükség esetén a diéta is megoldható. A közös déli étkezésen kerül felolvasásra a napi ige, amelyben otthonunk lakói is aktívan közreműködnek.
Orvosunk hetente keresi fel lakóinkat szobájukban, de szükség esetén hívásra is jön. Az Otthon gyógyszer-alaplistáján szereplő orvosságokat lakóink térítésmentesen kapják, az ezen nem szereplő gyógyszerekért azonban fizetni kell. Gyógytornászunk hetente kétszer tart egyéni- és közös tornát. Mentálhigiénés és foglalkoztatás-szervezőnk felelős a bentlakók mentális állapotáért, és a rendszeres egyéni ill. csoportos programok megszervezéséért (pl: irodalmi foglalkozás, zenehallgatás, filmvetítés, kézműves foglalkozás, énektanulás, színházlátogatás, stb.). A III. emeleten levő foglalkoztatóban van lehetőség közös TV nézésre, filmvetítésre, vagy zenehallgatásra. Az egyes szinteken található társalgó ill. beszélgetősarok lehetőséget ad közös játékra, beszélgetésre, látogatók fogadására. Az I. emeleti társalgóból nyíló kis konyhában található villanytűzhelyen esetenként még sütemény is süthető.
Hetente péntek délutánonként, valamint ünnepeken evangélikus istentisztelet van a III. emeleti kápolnában, havonta egyszer úrvacsoraosztással. Ezen legtöbbször az otthon igazgatója szolgál, de a gyülekezet aktív- és nyugdíjas lelkészei is vállalnak szolgálatot.
A III. szinti vendégszobákban van lehetőség - térítés ellenében - a távolról érkezett látogatók elhelyezésére, előzetes egyeztetés és bejelentés alapján.
A III. szinten található a kádas fürdő, amely mindenki által használható. A nehezen mozgók számára egy emelő-szerkezet nyújt segítséget a kádba való be- és kiszállásra.
Mivel a Széchenyi-terv bérlakás programja keretében elnyert pénzből épült meg otthonunk, ezért a beköltözők sem önkormányzati lakásra vonatkozó határozatlan idejű bérleti jogviszonnyal, sem lakásra vonatkozó tulajdonjoggal nem rendelkezhetnek.
Nagyon örülünk, hogy Sopronban is megindulhatott ez a munkaág, s reméljük, áldás lesz e szolgálaton.
Munkatársaink létszáma a törvény által meghatározott. Bár nem mindig egyszerű megfelelő munkatársakat találni, de bízunk abban, hogy mindig lesznek olyanok - és nem is kevesen - akik igazi szolgálatnak tekintik az idősek között végzett munkát, s valóban európai, és XXI. századi színvonalon fogja Otthonunk végezni nem mindig könnyű, de szép szolgálatát.

Részleteit

Település Sopron
Utca / házszám Bünker köz 2
Telefonszám +3699505053
Telefonszám ---
E-Mail fabriciusotthon@lutheran.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

+36306130051

istvan.berecz@carehomenet.com