Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Baptista Szeretetszolgálat Aranybárka Idősek Otthona II. telephely Gárdony

Egyházi otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A Baptista Szeretetszolgálat Önálló intézményeként szolgáljuk a rászoruló embereket a mindennapokban. A Baptista Szeretetszolgálat, mint fenntartó nemcsak a Magyarországi Baptista Egyház gyülekezeteihez tartozó, krízishelyzetbe került rászorulóknak biztosít ellátást, hanem - gyülekezeti hovatartozástól és vallási meggyőződéstől függetlenül - mindenki számára otthont nyújt. Meggyőződésünk, hogy hitünkkel, odafigyelésünkkel képesek leszünk elősegíteni az arra rászorulók életminőségének a javítását. Az Aranybárka Idősek Otthona nem tud megoldani , minden problémát, de enyhíti a rászorulók mindennapi nehézségeit, emberséggel, keresztényi törődéssel, szakszerű szervezeti működésével és rendjével együtt. Humanitárius és erkölcsi fejlődést elősegítő körülményt és gondoskodást nyújtunk lakóink számára. Tiszteletben tartjuk az otthonba beköltözők lelkiismereti szabadságát és vallási meggyőződését. A Baptista Szeretetszolgálat által megbízott lelkipásztorok és munkatársak által az ellátottak igényinek megfelelően az intézmény vezetésével történő egyeztetés alapján biztosítjuk a lelkigondozás, az életvezetési és egyéb tanácsadás igénybevételének a lehetőségét. Kezdetben a lakóink különböző ellátási szükségletű idősekből álló közösséget alkottak, de később az ő ellátásuknak, - a szakmai munka színvonalának emelése, valamint a folyamatosan növekvő igények kielégítése érdekében célszerűnek láttuk az ellátási szükségletekhez igazodó részlegek kialakítását, valamint a kapacitás bővítést.2000. - évben bővítettük a 38 férőhely-kapacitásunkat, így 66 fő ellátására nyílt lehetőségünk. Megalakítottuk a Közhasznú Társaságunkat, így működhettünk a továbbiakban. Az elmúlt években mindig teljes férőhely kihasználtság jellemezte az otthon működését, ami a jól felfogott érdekünk volt a szabályozások miatt is.Megváltozott az elhelyezésre váró kliens csoport összetétele. - Egyre több speciális igény jelenik meg, az ellátásra várók aránya pedig komoly növekedést mutat.Ezek a tényezők arra késztettek bennünket, hogy az intézményt tovább bővítsük, valamint törekedjünk a különböző ápolási igények kielégítésére. Demens részleg kialakítására került sor 2004-ben.Az intézmény működésében 2008.-ban mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen elkészült az intézmény egy újabb szárnya - Móricz Zs. u. 29. telephelyen, mely 60 fő elhelyezésére nyújt lehetőséget. 2008.-ban kaptunk működési engedélyt 38 fő pszichiátriai beteg ápolására, gondozására. Az otthon férőhely kapacitása az új szárny beindításával 126 főre bővült. Mindezzel lehetőségünk nyílt a különböző igények kielégítésére, a profil tiszta működésre. Jelenleg már vegyes profilú intézményként működve minden ellátási igényre elhelyezési megoldással szolgálhatunk.
Helyszín
Fejér megye- A Budapesttől csupán 50 km-re lévő Gárdonyban, a termálfürdőtől öt percre helyezkedik el az Aranybárka Egyház Idősek Otthona.
Elhelyezés / férőhely
Új épületünk kétszintes, tágas, igényesen berendezett két-három ágyas szobáival, lakóink legmagasabb szintű elvárásainak is meg tud felelni. Teljes mértékben akadálymentesített, fekvőbetegek szállítására is alkalmas lifttel rendelkezik.
Étkezés / ellátás
Saját konyhája és étkező helyisége egyszerre 50 fő kiszolgálására alkalmas, mely lehetővé teszi, hogy az étrend összeállításakor elsősorban lakóink igényét és egészségügyi állapotát tartsuk szem előtt. Legfontosabb feladataink közé tartozik bentlakóink egyénre szabott gondozása. 24 órás nővéri és rendszeres háziorvosi és szakorvosi felügyeletet biztosítunk.
Általános
Az Aranybárka Egyház Idősek és Pszichiátriai Betegek Otthona más intézményekkel szemben azzal a többlettel rendelkezik, hogy vegyes profilt képvisel. Az általános idősotthoni elhelyezésen túl, pszichiátriai- és demens betegek fogadására alkalmas részlegeket is működtet. Mindezt két egymás mellett álló épületben valósítja meg. Az Aranybárka I.-ben működik a pszichiátriai és a demens részleg, az Aranybárka II.-ben az idősek otthona.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Novák Berta,Horváth Bálintné; Ambrus Erzsébet
Az elhelyezés két-három ágyas szobákban történik, az első emeleten a szobákhoz saját vizesblokk tartozik (mosdó, akadálymentesített zuhanyzó, wc), a második emeleten a bentlakók a folyosón lévő közös vizesblokkos helyiséget használhatják.
 • Napi négyszeri étkezésről, 24 órás ápolói felügyeletről, szakápolói ellátásról gondoskodunk, a gyógyszerek beadásától, sebellátáson át egészen a fürdetésig, teljes körűen.
 • napi négyszeri étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Programok: Február - Farsangi bál, Március - Lakóink Nőnapi köszöntése,Április - Húsvéti Ünnepi Istentisztelet,Május - A lakók Majálisa, anyák Napi ünnepség,Június - Intézményi kirándulás, Augusztus - Napraforgó fesztivál,Október - Idősek Világnapi Ünnepség, November - Halottak napi megemlékezés,Katalin bál,December - Adventi alkalmak, Karácsonyi Ünnepség
Mindezek mellett magyar nemzeti és egyházi ünnepeinket (Márc. 15., Okt. 23., Pünkösd)megünnepeljük, valamint minden hétköznapon a lakók kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt (pl.: zenei, irodalmi, kézműves, önismereti, séta, társas játék stb.).
Hétfőtől-péntekig két gyógytornász áll rendelkezésre, valamint mentálhigiénés gondozást, foglalkozásokat és hitéleti alkalmakat is biztosítunk.
A lakók ruháit saját mosodánkban tisztítjuk és vasaljuk.
Lehetőség van manikűr-pedikűr, valamint fodrász szolgáltatóval való megegyezésre, az ilyen igényekkel kapcsolatban

Részleteit

Település Gárdony
Utca / házszám Móricz Zsigmond utca 29
Telefonszám +3622570133
Telefonszám ---
E-Mail berta@aranybarka.hu
aranybarkaotthon@gmail.com
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com