lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

ESZI Idősek Otthona Szőc

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
ESZI Idősek Otthona Szőc

Leírás

Jelenleg 160 fő lakó számára biztosítunk otthont, csendes, zöldövezeti környezetben, ahol lakóinkat a nyugalom és a természet veszi körül.
Otthonunk 1974. augusztus 20-án kezdte meg működését, gyönyörű természeti környezetben fekszik, a különleges és gazdag madár és növényvilággal övezett Szőc községtől 2 km-re. Intézményünk gépjárművel és autóbusszal is megközelíthető.
Jelenleg 160 fő lakó számára biztosítunk otthont, csendes, zöldövezeti környezetben, ahol lakóinkat a nyugalom és a természet veszi körül, így járulva hozzá egy jobb életminőség eléréséhez.
Elhelyezésre a 9 akadálymentesített lakóépületünkben valamint a 22 fő ellátását biztosító demens részlegünkön van lehetőség.Akadálymentes, biztonságos környezetet, demens foglalkoztatót, 24 órás felügyeletet és szeretetteljes szakszerű gondoskodást biztosítunk részükre.
Helyszín
Veszprém megye,Szőc
Elhelyezés / férőhely
2,3,4 ágyas
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
Célunk, hogy lakóink részére boldog, derűs, kiegyensúlyozott életet biztosítsunk, szükségleteiket lehetőségeink szerint kielégítsük!
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Pálinkásné Németh Adrienn
Elhelyezésre a 9 akadálymentesített lakóépületünkben valamint a 22 fő ellátását biztosító demens részlegünkön van lehetőség.
A lakóépületben 2 és 4 ágyas szobáink vannak, amelyek bútorzattal felszereltek.
Demens részlegünk 3 és 4 ágyas szobák találhatóak, valamint az orvosi és nővér szoba is itt van.
A demens részlegen kerülnek elhelyezésre a mentális hanyatlásban (Alzheimer kórban, demenciában) szenvedők és a teljes fizikai segítséget igénylők.
Akadálymentes, biztonságos környezetet, demens foglalkoztatót, 24 órás felügyeletet és szeretetteljes szakszerű gondoskodást biztosítunk részükre.
Az étkezések lebonyolítása a főépület ebédlőjében történik a bejárni tudók részére. Akik nem tudnak bejárni, azok részére az ápoló személyzet szállítja ki az ételt.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
A foglalkozások palettája széles körű, mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt: örökmozgók klubja, irodalmi délelőtt, kézműves kör, teadélután, „Játszani jó” játékos foglalkozás, életmód klub, filmklub, dalkör, rendezvények, előadások. A lelki gondozás ökomenikus kápolnánkban folyik: lakóink Katolikus Szentmisén, Református Istentiszteleten, Evangélikus Istentiszteleten vehetnek részt.
Szolgáltatások(térítés nélkül):

 • heti két alkalommal és szükség szerint háziorvos, havonta egy alkalommal ideggyógyász szakorvos rendel,
 • lakóink részére évente végeznek tüdőszűrő vizsgálatot, csontritkulás szűrést és labor vizsgálatot,
 • a jogszabályi előírásoknak megfelelően az előírt gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket biztosítjuk,
 • évente egyszeri influenza elleni védőoltás ingyenes, a tüdőgyulladás elleni védőoltást saját költségen kérhetik,
 • szükség esetén az otthon biztosítja a megfelelő ruházatot,
 • a főépületben lift üzemel,
 • a lakók érdekeit Érdekképviseleti Fórum védi.

Szolgáltatások(térítéssel):

 • női-, férfi fodrászat,
 • pedikűr,
 • büfé.

Részleteit

Település Szőc
Utca / házszám Határvölgy u 1
Telefonszám +3688237016
Telefonszám +3689351001
E-Mail iopkov@iopkov.hu

Hely

Veszprém (megye), Magyarország
Szőc Határvölgy u 1, 8452

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez