lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Eladó intézmények

Maróthy Kúria - Zsédeny

1., Mind a két ingatlan az adott település belterületén található, ami a hasonló jellegű és típusú ingatlanok esetében ritkaság. Ez a jelenlegi és a felújítás utáni ár/érték szempontjából is nagy jelentőséggel bír.

2., Az ingatlanok megközelíthetősége jelentősen "európaivá" vált azzal, hogy átadták az M85 és M86 gyorsforgalmi utakat, így az M1-es autópálya 129 km-es szelvényétől Zsédeny kb. 35 perc, Szombathely kb. 45 perc alatt elérhető.

3., A mellékelt cikkek alapján a kastélyfelújításokat jelentős, 100.000.000,- EUR-ig / projekt konkrét adókedvezménnyel támogatja a kormány.

4., Az ingatlanok megvásárlásába befektetett összeg a - már bizonyítottan - megfelelő lobbierővel felvértezett kapcsolat miatt a tervezett hitelfelvétel és a felújítás bekerülési költsége közötti szaldó következtében azonnal megtérül (min. 600,- M Ft-os forgalmú cég esetén projektenként/ingatlanonként 5-600,- M Ft összegű, kedvezményes, 0%-os hitel vehető fel). Várhatóan már az idén - még az ünnepek előtt - el tudunk jutni egy olyan fázisba, ahol a projektek előzetes befogadása-jóváhagyása már megtörténhet.

5., Az idősek otthona, mint működő projekt tematikája alapján a két ingatlanra tervezett min. 2x30 fő férőhelynek az egyszeri és időszakos megváltásával már a projekt működtetésének kezdetén azonnal jelentős, az ingatlanok vételárához hasonló nagyságrendű működő tőke halmozódik fel.

6., Az idősek otthona a működtetés/üzemeltetés során a tervezett 30 szobás/ingatlan, választhatóan 1 vagy 2 fő/szoba kihasználtsággal abszolút rentábilisan működtethető úgy, hogy a 4. pontban vázolt hitel(ek) összegét mindkét ingatlan önállóan és jelentős nyereséggel kitermeli.

7., Mivel az idősek otthona a működés szempontjából nem zárt intézmény, ezért fontos szempont, hogy mindkét ingatlan Vas megyében, az ország nyugati részében fekszik. A tervezett ügyfélkör többségében osztrák és német idősekből kerül majd ki, akik előszeretettel veszik igénybe ezen országrészünk szolgáltatásait (gyógyfürdők, gyógykezelések, nyugati színvonalú kulturális és szabadidő eltöltési lehetőségek):

- Sárvár (gyógyfürdő) - 10 km

- Bükkfürdő (gyógyfürdő) - 10 km

- Sopron - 40 km

- Eisenstadt - 60 km

- Kőszeg - 25 km

8., Magyarországon kevés a jól működő és emelt színvonalú idősek otthona, ezen belül is Nyugat-Magyarországon még kevesebb, ahol viszont nagyobb igény is van rá. A tervezett nyugati ügyfélkörnek az emelt színvonallal jelentkező magasabb magyar árfekvés is jóval kedvezőbb, mint a saját országukban igénybe vehető hasonló szolgáltatások díjai szakmai segítséget a www.carehomenet.at biztosítja.

9., Az idosekoldala.hu szakmai portál megállapítása alapján várható, hogy pár éven belül az idős gondozás témája és kézzel fogható támogatottsága jelentősen megnő.

10., Az idősek otthona projekt teljes körű szakmai hátterét és az üzemeltetés megszervezését Konkoly Zoltán úrral és csapatával kívánjuk és tudjuk megoldani.

Ár: 240.030.000.-
Kapcsolat

Név: Nádasi Jenő

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 20 436 1112

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez