Eladó ingatlan - Csákvár

Csákvár_Dózsa Gy_12_1 Csákvár_Dózsa Gy_12_2 Csákvár_Dózsa Gy_12_3

Az épület építése az 1980-as években kezdődött, panzió-vendéglátó egység céllal.

Az építési munkálatok – egészségügyi okokból - több éve megszakadtak; az épület jelenleg szerkezetkész, cca. 35 %-os készültségű.

Az épület szerkezete: beton alapzaton az alsó szinten 40 cm vastag, kisméretű, tömör téglából, a felső szinteken gázszilikát, illetve B30 falazó blokkból készült falazat. A tetőzet acél szerkezetű nyeregtető, cserépfedéssel. A teljes tetőtér beépíthető. Az épületben a földszinttől a tetőtérig lift építhető.

Telekméret 2071 nm
Épület mérete 712 nm
Építés éve Az épület építése az 1980-as években kezdődött.
Helyrajzi szám 1890
Eredeti funkció Panzió-vendéglátó egység
Kiemelt befektetési érvek

Az ingatlan fekvése, környezete, közlekedési kapcsolata, kialakítása, műszaki jellemzői

Az ingatlan Csákvár központi részében, a Tata/M1 autópálya felé vezető 8119 számú főközlekedési út mentén található.

Az ingatlan szabályozott, kiépített szilárd burkolattal ellátott utcában van. Az utcakép  rendezett. Az ingatlan szomszédságában, környékén rendezett környezetű családi házak, vele szemben pedig az előbbiekben már említett volt Esterházy-kastély és parkja területén működő kórház (Fejér Megyei Szt. György Kórház Egyetemi Oktató Kórház) található.

A városon belül az ingatlan  mind gépkocsival, mind távolsági busszal a buszmegállókból a város minden fontos útja felől egyaránt könnyen, gyorsan megközelíthető.

Az ingatlanon valamennyi szokásos közmű szolgáltatás rendelkezésre áll.

A telek négyszög alakú, felszíne sík. Három oldalról oldalhatáron álló kerítésekkel, épületekkel, egy oldalról kerítésfallal, kapuval határolt, így természetesen az utca felé zárható. A telek és az ingatlan előtti járda karbantartott.

Kapcsolat

Presér Róbert

Tel.: 20-214-2846

Presér Adrienn

Tel.:20-250-1888

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.