Oldalunkon szereplő intézmények adatai ingyenesen elérhetőek

Idősek Otthona Közvetítő Iroda felhívja a kedves látogatói figyelmét, hogy az adatok folyamatosan frissítés alatt állnak!
Ha elhelyezésben szüksége van a közreműködésünkre és segítségünkre hívja az alábbi telefonszámot: 06 (90) 982-581*

MAGÁN otthonok

Kattintson a térképre (800 otthon feltöltése folyamatban)
Kérem nézzen vissza folyamatosan, vagy hívja munkatársunkat ...

ÖNKORMÁNYZATI / EGYHÁZI otthonok

Kattintson a térképre (800 otthon feltöltése folyamatban)
Kérem nézzen vissza folyamatosan, vagy hívja munkatársunkat ...

[Vissza] Megtekintések száma: 3627

10353 - CSONGRÁD - SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK INTÉZMÉNYE
  • Cím:  6640 Csongrád Vasút u. 92.
  • Ország:  Magyarország
  • Telefon:  06 63 482 902
  • email:  szaboneiren@csongrad.hu

10353 - CSONGRÁD - SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK INTÉZMÉNYE

visszajelzés az intézményről: semleges

Tisztelt Látogatónk!

Ezúton szeretnénk megkérni Önt, hogy amennyiben ebben az otthonban kerülne sor Ön és/vagy kedves családtagjának elhelyezésére,kérjük, hogy amennyiben módjában áll az otthonnal kapcsolatos véleményét juttassa el az alábbi e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Annak érdekében, hogy minél hitelesebb információval szolgálhassunk azok számára, akik az egyéni igényeiknek megfelelő legideálisabb idősek otthonát szeretnék kiválasztani! A személyes tapasztalat a leghitelesebb referencia. Segítsünk együtt a szép korosztálynak!

ÖNKORMÁNYZATI OTTHON: A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.

Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.

Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.

29 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása településeiről fogadjuk az idős embereket. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.

Az átmeneti elhelyezést nyújtó Szociális Ápoló Otthon szolgáltatásait igénybe vevő, gondozásra szoruló ember szükségleteihez igazodó segítségnyújtás biztosítása, amelynek mértékét és módját mindenkor a segítségre szoruló ember egészségi-, szociális és pszichés állapota alapján határozzuk meg úgy,hogy az egyén személyes szabadsága a lehető legteljesebb mértékben érvényre jusson.

e-mail 2 : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

e-mail 3 : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  • Általános adatok
  • Elhelyezés / férőhely
  • Étkezés / ellátás
  • Szolgáltatások / Programok
  • Galéria

Helyszín

Csongrád megye,Csongrád

Étkezés / ellátás

- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend

Általános

29 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A Kistérségi Társuláshoz tartozó településekről fogadjuk az idős embereket.Csongrád városában, illetve Felgyő, Tömörkény községben állandó lakcímmel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező és az 1993-évi szociális törvény alapján meghatározott személyek vehetik igénybe.

Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető

Szabóné Tóth Irén

Az átmeneti otthoni ellátás igénybevételére azok a 18. életévét betöltött nők, illetve a nyugdíjkorhatárt betöltött személyek jogosultak, akik betegségük miatt vagy más okból önmaguk ellátására átmenetileg nem képesek, vagy állandó ápolásra szorulnak, erről sem maguk, sem hozzátartozóik otthonukban nem képesek gondoskodni.

Az átmeneti elhelyezést nyújtó Szociális Ápoló Otthon szolgáltatásait maximum 1évig vehető igénybe, illetve indokolt esetben az intézményvezető 1 évvel meghosszabbíthatja.

Teljes ellátás:

24 órás nővéri felügyelet

alap gyógyszerellátás

napi 3szori fő étkezés, szükség esetén diétás étrend biztosított

orvosi ellátás

Az intézménybe beköltöző, ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint amit korábban megszokott, azzal a különbséggel, hogy itt segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek lakhelyén élve esetleg nehézséget jelentettek. Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.

Az igénybe vevő teljes körű ellátása, ápolása-gondozása mellett biztosítjuk szükség szerint a foglalkoztatást, szabadidő hasznos eltöltését, mentális, szociális támogatást.

A mentálhigiénés ellátás a személyre szóló gondozási tervek alapján történik, igazodva az egyén igényeihez, képességeihez.

egyéb ÖNKORMÁNYZATI és EGYHÁZI otthonok