Oldalunkon szereplő intézmények adatai ingyenesen elérhetőek

Idősek Otthona Közvetítő Iroda felhívja a kedves látogatói figyelmét, hogy az adatok folyamatosan frissítés alatt állnak!
Ha elhelyezésben szüksége van a közreműködésünkre és segítségünkre hívja az alábbi telefonszámot: 06 (90) 982-581*

MAGÁN otthonok

Kattintson a térképre (800 otthon feltöltése folyamatban)
Kérem nézzen vissza folyamatosan, vagy hívja munkatársunkat ...

ÖNKORMÁNYZATI / EGYHÁZI otthonok

Kattintson a térképre (800 otthon feltöltése folyamatban)
Kérem nézzen vissza folyamatosan, vagy hívja munkatársunkat ...

[Vissza] Megtekintések száma: 3690

10282 - KISKŐRÖS - JÓ PÁSZTOR EVANGÉLIKUS SZERETETO.
 • Cím:  6200, Kiskőrös,Rákóczi utca 165.
 • Ország:  Magyarország
 • Telefon:  06 78 511 520
 • email:  jopasztor@emitelnet.hu

10282 - KISKŐRÖS - JÓ PÁSZTOR EVANGÉLIKUS SZERETETO.

visszajelzés az intézményről: semleges

Tisztelt Látogatónk!

Ezúton szeretnénk megkérni Önt, hogy amennyiben ebben az otthonban kerülne sor Ön és/vagy kedves családtagjának elhelyezésére,kérjük, hogy amennyiben módjában áll az otthonnal kapcsolatos véleményét juttassa el az alábbi e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Annak érdekében, hogy minél hitelesebb információval szolgálhassunk azok számára, akik az egyéni igényeiknek megfelelő legideálisabb idősek otthonát szeretnék kiválasztani! A személyes tapasztalat a leghitelesebb referencia. Segítsünk együtt a szép korosztálynak!

EGYHÁZI OTTHON: A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.

Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.

Az otthon tulajdonosa és fenntartója a Kiskőrösi Evangélikus Egyházközség. Kilenc év alatt, a gyülekezeti tagok adományaiból, sok-sok kétkezi munkával, valamint némi külföldi (bajor, thüringiai) egyházi és hazai egyházi támogatásból épült fel. Az otthont 1998 április 4-én szentelte fel  dr. Harmati Béla, a Déli Evangélikus Egyházkerület püspöke. Az első lakók 1998 júniusában költöztek az otthonba. Engedélyünk jelenleg 38 lakó fogadására szól.

Az otthonban élő emberek teljes ellátásban részesülnek, ez fizikai, egészségügyi és mentálhigiénés ellátást jelent.

A lakók ápolását, gondozását szakképzett dolgozók végzik. Az ország egész területéről fogadjuk a jelentkezéseket, de gyakorlatilag kiskőrösi illetve környékbeli (Bács-Kiskun megyei) településekből érkeznek lakóink. Jelenleg hosszú a várakozási idő a jelentkezéstől a beköltözésig. Beköltözési kérelmet az intézménynél igényelhető nyomtatványon lehet benyújtani. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak  szerint.

 • Általános adatok
 • Elhelyezés / férőhely
 • Étkezés / ellátás
 • Szolgáltatások / Programok

Helyszín

Bács-Kiskun megye, Kiskőrös

Elhelyezés / férőhely

1, 2 ágyas szobákban

Étkezés / ellátás

- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend

Általános

39 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó otthon, bentlakásos idősek otthona, a bekerülő idős emberek gondozására és ápolására szolgál.

Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető

Kissné Volák Ildikó

A lakók egy és két ágyas szobákban vannak elhelyezve.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel

A lakók kényelmét és szabadidejük kulturált eltöltését szolgálják a közös helyiségek, társalgó, kerengő, étterem, hatalmas parkosított udvar, továbbá az istentiszteleti célokra kialakított kápolna, melynek nagysága lehetővé teszi, hogy a környékben élők is részt vehessenek a vasárnap délutánonkénti istentiszteleteken.

egyéb ÖNKORMÁNYZATI és EGYHÁZI otthonok