Oldalunkon szereplő intézmények adatai ingyenesen elérhetőek

image
Idősek otthona közvetítés országosan   Egyedülálló-, országos idősek otthona közvetítő hálózatunk elsődleges célja, hogy segítséget nyújtsunk az időseknek és hozzátartozóiknak. Független szakértői portálunk az intézményekről releváns információkkal szolgál, többek között a már elhelyezett idősek -, és családtagjai visszajelzései által, akiknek közvetlen tapasztalatai alapján folyamatos rálátást biztosítanak az otthonok szolgáltatásairól és az ellátás minőségéről.

Idősek Otthona Közvetítő Iroda felhívja a kedves látogatói figyelmét, hogy az adatok folyamatosan frissítés alatt állnak!
Ha elhelyezésben szüksége van a közreműködésünkre és segítségünkre hívja az alábbi telefonszámot: 06 (90) 982-581*

Budapest Táncszínházi előadások kedvezményesen időseknek.

A jegyek ára 750 Ft.

Helyszín Bp. IX. ker. Koppány utca 15.

Részletek >>

Közösségi oldalak

Kövessen minket közösségi oldalakon is, illetve ajánljon minket.

[Vissza] Megtekintések száma: 7637

10103 - NYÍREGYHÁZA - SÓSTÓI SZIVÁRVÁNY IDŐSEK OTTHONA

10103 - NYÍREGYHÁZA - SÓSTÓI SZIVÁRVÁNY IDŐSEK OTTHONA

visszajelzés az intézményről: semleges

Tisztelt Látogatónk!

Ezúton szeretnénk megkérni Önt, hogy amennyiben ebben az otthonban kerülne sor Ön és/vagy kedves családtagjának elhelyezésére,kérjük, hogy amennyiben módjában áll az otthonnal kapcsolatos véleményét juttassa el az alábbi e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Annak érdekében, hogy minél hitelesebb információval szolgálhassunk azok számára, akik az egyéni igényeiknek megfelelő legideálisabb idősek otthonát szeretnék kiválasztani! A személyes tapasztalat a leghitelesebb referencia. Segítsünk együtt a szép korosztálynak!

ÖNKORMÁNYZATI OTTHON: A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.

355 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülést kizáró ok nincs.

  • Általános adatok
  • Étkezés / ellátás
  • Szolgáltatások / Programok

Helyszín

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.Nyíregyháza

Étkezés / ellátás

- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van.

Általános

355 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.A férőhelyekből - 33 fő pszichiátriai betegeknek és 30 fő mozgáskorlátozott betegeknek van biztosítva. 10 fő Időskóruak nappali ellátására, 15 fő demens nappali betegek ellátására, 30 fős időskorú demens ellátására.

Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető

Kissné Szabó Zsuzsanna

  • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
  • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
  • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
  • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
  • egészségmegőrző programokon való részvétel

Demens/Alzheimeres betegápolás

Parkinson-kóros betegápolás

Magas vérnyomásos betegápolás

Diabéteszes betegápolás

Mozgásszervi betegápolás

Intenzív ápolás

24 órás ügyelet

szalmafonó szakkör működik

Kozmetikus is biztosítva van.

egyéb ÖNKORMÁNYZATI és EGYHÁZI otthonok

Kicsit rólunk

Idősek Otthona Közvetítő Iroda azt tűzte ki célul, hogy egy olyan oldalt hozzon létre, amely segíthet a manapság tapasztalt idősekkel kapcsolatos visszaélés elkerülésében. Folyamatosan karbantartott országos adatbázissal igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Időskori betegség

Súlyos gondnak tartjuk, amikor a család számára is megoldhatatlan problémát kezd jelenteni a mozgásában korlátozottá vált, illetve pszichiátriai és egyéb időskori betegségek miatt felmerülő ellátás biztosítása.

Site Poll

Hol talált ránk?

Idősek otthona

közvetítő Iroda egyedüli szolgáltatást nyújt Magyarországon, a hozzánk forduló idősek és hozzátartozói részére. Közel 850 engedéllyel működő bentlakásos idősek otthonával – egyház-, önkormányzat-, illetve alapítvány-, vagy magán cég által működtetett – és közel 800 nappali ellátást nyújtó idősek klubjával állunk kapcsolatban. Célunk egyrészt, hogy kiépített adatbázisunk segítségével megkönnyítsük az elhelyezésre váró időseknek otthont találni, mentesítve ezáltal hozzátartozóikat is az időigényes utánajárás alól. Egyéni igény felmérése alapján megpróbáljuk megtalálni az idős ember számára legmegfelelőbb idősotthont. Másrészről fontos feladatunknak tartjuk, hogy az időseknek és/vagy hozzátartozóiknak megpróbáljunk teljes körű felvilágosítást nyújtani az idősotthoni elhelyezéssel kapcsolatos minden felmerülő kérdésükre. Akár emeltszintű, akár átlagos ellátásról, esetleg átmeneti elhelyezésről legyen szó, minden téren tudunk segíteni! Egyszeri térítési díj/adomány fizetése + havidíjas konstrukció, vagy kizárólag havi térítési díjat tud fizetni az otthonoknak a teljes ellátásért?! Nem probléma, mindenre megpróbálunk megoldást találni! Szolgáltatásunk – adatszolgáltatás, teljes körű keresés lebonyolítása, otthonok ajánlása, egyéni kérések teljesítése, stb- teljesen DÍJMENTES minden hozzánk forduló idős ember és hozzátartozója számára is! Keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait hétfőtől péntekig 9.00 – 16.00 között  a 06 90 982 581 –es telefonszámon! A bővebb tájékoztatás, adatok felvétele a részletes keresés céljából minden esetben első körben kizárólag ügyfélszolgálatunkon történi! 06 90 982 581

Ingatlannet.hu

Idősek Világnapja

OKTÓBER 1. –  Idősek világnapja

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét AZ IDŐSEK VILÁGNAPJÁVÁ. Napjainkban kb. 600 millió hatvan év feletti személy él a világon, számuk 2025-re akár meg is kétszereződhet, éppen ezért a gyorsan öregedő világban az idősek sokat segíthetnek –önkéntes munkával, tapasztalataik átadásával..

Szénsavköd-fürdő